Mærk stemningen ved Lammefjorden

Giv dig selv en unik oplevelse med en rundvisning på vores lokale destilleri.

Destilleri Lammefjorden har lokale rødder – det har produktet også. Uanset om du nyder din vodka i et vestjysk sommerhus, ved stranden på toppen af Danmark, på en bar i København eller måske i New York og London, har Nordic Soil stadig en smag af Lammefjorden.

Under dit besøg vil du få et indblik i de kemiske processer i vores kobberkedler, og opleve hvordan lammefjordskartoflerne bliver forvandlet til Nordic Soil. Afslutningsvis vil du nyde et glas af vores vodka og andre produkter med udsigt over fjorden.


[/row]

Aktuelle rundvisninger

Rundvisning på Destilleriet

Rundvisningen koster 150 kroner og det inkluderer også en smagsprøve af vores vodka og øvrige produkter, hvis det skulle friste. Børn under 15 år er gratis.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en specialorganiseret rundvisning.

Har du spørgsmål eller ønsker? Kontakt os på mail via info@nordicsoil.dk eller ring til os på +45 51 724 774.


[/row]
[/section]

Vi sætter en ære i håndværket

Destilleri Lammefjorden holder et gammelt, dansk håndværk i live ved at anvende kartofler til produktionen af alkohol. Her hos os vil du kunne se iværksætteri af høj grad, hvor flere typer af produkter er i støbeskeen – der destilleres lystigt videre på en masse bæredygtige og nydelsesværdige idéer. Vi sætter en stor ære i, at lave produkter, der helt igennem er håndlavet. Lige fra det øjeblik kartoflerne hentes på Lammefjorden, til det øjeblik det bliver hældt på flasker. Hemmeligheden bag den krystalklare alkohol er jorden. Det er også derfor produkterne hedder Nordic Soil.
[/row]
[/section]

Den glædelige overraskelse

Vil du forkæle en vodkaentusiast eller en du holder af? En rundvisning og vodkasmagning hos os er den oplagte gave – du vil med garanti give en anderledes og mindeværdig oplevelse.

Køb gavekort her


[/row]
[/section]