Rundvisning på Destilleriet

Rundvisningen koster 150 kr. pr. pers og prisen inkluderer også smagsprøver på vores vodka og øvrige produkter, hvis det skulle friste.

Vi serverer kun alkohol for personer over 18 år. Børn under 18 år har gratis adgang i destilleriet ifølge med en voksen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en privat rundvisning.

Har du spørgsmål eller ønsker?

Kontakt os på mail via info@nordicsoil.dk eller ring til os på +45 51 724 774.


[/row]
[/section]

Vi sætter en ære i håndværket

Hos Destilleri Lammefjorden holder vi et gammelt dansk håndværk i live ved at anvende kartofler til produktionen af alkohol. Her hos os vil du kunne se iværksætteri af høj grad, hvor flere typer af produkter er i støbeskeen – der destilleres lystigt videre på en masse bæredygtige og nydelsesværdige idéer. Vi sætter en stor ære i at lave produkter, der helt igennem er håndlavet. Lige fra det øjeblik kartoflerne hentes på Lammefjorden, til det øjeblik alkoholen bliver hældt på flasker. Hemmeligheden bag den krystalklare alkohol er den mineralrige jord på Lammefjorden, hvori kartoflerne dyrkes. Derfor har vores produkter fået navnet Nordic Soil.
[/row]
[/section]

Den glædelige overraskelse

Vil du forkæle en vodkaentusiast eller en du holder af? En rundvisning med smagning hos os er den oplagte gave – du vil med garanti give en anderledes og mindeværdig oplevelse.

Køb gavekort her


[/row]
[/section]